Zákaznícka podpora:+421 552601015info@mybraintoys.eu
Mena
EUR
Jazyk
Slovenčina

6 dôvodov prečo je magnetická stavebnica Colormag taká obľúbená!

Magnetická stavebnica Colormag je dlhodobo najpredávanejším produktom. Stavebnica si získala popularitu nie len medzi deťmi, ale aj učiteľmi a pedagógmi. Toto je 6 dôvodov, prečo by ste si ju určite mali zakúpiť aj vy!

 Kvalita a inovatívny dizajn

 Stavebnica Colormag vyniká svojím inovatívnym dizajnom a vysokou kvalitou materiálov. Každý diel je vyrobený s maximálnou starostlivosťou, čo zaručuje bezpečnosť a trvanlivosť. Magnety sú dostatočne silné na to, aby držali pokope, ale zároveň umožňujú ľahké rozoberanie a skladanie, čo podnecuje tvorivosť a predstavivosť detí.

 Vzdelávacie výhody

 Jedným z hlavných dôvodov, prečo je Colormag obľúbený, je jeho vzdelávací charakter. Stavebnice poskytujú deťom možnosť experimentovať s rôznymi formami a štruktúrami, čo podporuje rozvoj ich kognitívnych schopností a logického myslenia. Okrem toho deti pri skladaní rôznych objektov objavujú základy geometrie a fyziky. 

file (2)

 Podpora kreativity a fantázie

 Colormag podporuje kreativitu a fantáziu u detí. S pomocou týchto stavebníc môžu deti vytvárať rôzne tvary, modely a konštrukcie podľa vlastného uváženia. Tento proces podnecuje ich predstavivosť a umožňuje im vyjadriť svoje nápady a myšlienky. 

 Zábava na dlhý čas

 Na základe mnohých recenzií je možné tvrdiť, že stavebnica Colormag patrí medzi tie hračky, ktoré dokážu dieťa zabaviť na dlhý čas. Vďaka nekonečným možnostiam a hre s otvoreným koncom patrí magnetická stavebnica medzi obľúbené hračky či už pri starších alebo mladších deťoch a dokáže ich zabaviť aj na dlhý čas. 

 Multifunkčnosť a univerzálnosť

 Stavebnica sa vyznačuje aj svojou multifunkčnosťou a univerzálnosťou. Okrem klasického stavebného procesu môžu deti využiť magnetické diely na vytváranie rôznych iných zábavných aktivít - triedenie farieb, 3D objekty. Táto flexibilita umožňuje využitie stavebníc v rôznych vyučovacích a hracích situáciách.

 Rozširovanie ponuky

 Okrem klasických stavebníc si viete zakúpiť aj priehľadnú stavebnicu CLEAR alebo guličkovú dráhu TUBES. Stavebnica  Colormag CLEAR  okrem priehľadných dielikov, ponúka aj edukačné kartičky, vďaka ktorým si deti osvoja nové vedomosti zo sveta prírody. Stavebnica TUBES v krásnom farebnom prevedení perfektne nadväzuje farebnosťou a kompatibilitou na celú radu stavebníc COLORMAG. Magnetické dieliky stavebnice COLORMAG TUBES sú hladké a majú vylepšené napájanie trubicových dráh, čím sme stabilitu stavebnice vyniesli ešte o level vyššie Súčasťou balenia sú aj 4 krásne svietiace guličky, ktoré rozžiaria vaše stavby. V neposlednom rade tu máme pre Vás aj novinky ako RACE a ARCHITEKT, ktoré Vám zaručia, že kombinácia všetkých týchto stavebníc zabaví celú triedu.

IMG_2044